KEVESEBB KORLÁT. NAGYOBB ÉGBOLT.

Az első BMW 2-es Cabrio.

KEVESEBB KORLÁT. NAGYOBB ÉGBOLT.

Az első BMW 2-es Cabrio.

KEVESEBB KORLÁT. NAGYOBB ÉGBOLT.Az első BMW 2-es Cabrio.

Modell

BMW 228i Cabrio

Legnagyobb sebesség (km/óra)

250 [250]

Gyorsulás, 0-100 km/óra (s)

6,1 [6,0]

Max. teljesítmény (kW (LE) / 1/perc)

180 (245)/5000

Lezser megjelenés, kompakt arányok – az első BMW 2-es Cabrio. Extrovertált dizájnnyelvével, rövid túlnyúlásaival, erőt sugárzó kontúrjaival és izmos farával a jármű magabiztosságot sugároz. Az autó karaktere még jobban kihangsúlyozható a Luxury Line és a Sport Line felszereltségi csomagokkal, illetve az M sportcsomaggal, valamint az eredeti BMW tartozékokkal. A BMW 2-es Cabrio nem követ senkit – inkább a saját útját járja. A BMW M240i pedig még impulzívabb. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor még jobban kihozza a BMW 2-es Cabrio ütősebbik oldalát, amely ezzel az erőforrással nemcsak a légáramlatokat gyorsítja fel, hanem a vezetési élményt is új dimenzióba emeli.

EGY MERŐBEN ÚJ STÍLUSRA NYITOTTAN.

Modellek és felszereltség a BMW 2-es Cabrio-hoz

Stílusos útitárs, elegáns atléta vagy exkluzív trendalkotó: az Ön döntése, hogy milyen tulajdonságokkal kívánja felruházni a BMW 2-es Cabrióját. Az alapfelszereltségű modellen túl három különböző dizájnvilágú változat közül választhat. A rendíthetetlen sportembereknek természetesen rendelkezésre áll az M sportcsomag is. A további felszereltségi csomagok mellett az eredeti BMW tartozékok segítenek kihangsúlyozni az Ön egyéni stílusát.

Dizájn.

A nyár inspirálta: nyitott vászontetővel, elölről nézve a BMW 2-es Cabrio még magabiztosabb megjelenésű az atletikus vállaknak köszönhetően. A far minden eddiginél izmosabb. Amikor a tető zárva van, a BMW 2-es Cabrio dinamikus körvonalaival és sportos arányaival nyűgözi le a szemlélőt – a kontrasztos színű vászontető jóvoltából pedig előtérbe kerülnek legfontosabb képességei: a gondtalan könnyedség és a minden érzéket rabul ejtő vonzerő. Magától értetődően a vezetési élmény is garantált.

Dinamizmus és Hatékonyság.

Az ellentétek tökéletes szintézise: a BMW 2-es Cabrio dinamikus hajtáslánca és az innovatív BMW EfficientDynamics technológia harmonikusan egyesíti az ellentmondást nem tűrő erőt és a maximális hatékonyságot. Az eredmény: A BMW 2-es Cabrio, amely remek manőverezhetőségét és agilitását közvetlenül az aszfalton bizonyítja az ECO PRO módban ugyanúgy, mint sportosabb vezetési stílusban haladva – teszi mindez élénk, impulzív köntösben, amelyet nem lehet nem észrevenni.

180 kW.

A BMW 2-es Cabrio benzinmotorjait az agilis teljesítmény-leadás, az egyedülállóan gyors gázreakciók és a kivételes hatékonyság elegye jellemzi. A BMW 230i maximális teljesítménye 252 LE (185 kW), átlagfogyasztása pedig 6,8–6,5 l/100 km (Steptronic sebességváltóval: 6,2–6,0 l/100 km). A Valvetronic-kal ellátott TwinScroll turbófeltöltővel, dupla-VANOS-szal és nagy precizitású befecskendezéssel rendelkező erőforrás 350 Nm-es nyomatékot termel, amely már alacsony, 1450-es percenkénti fordulatszámtól elérhető.