Vad, lázadó, különleges. A BMW 2-es Coupé minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a sportos kupékat meghatározza. Az autó összetéveszthetetlen, atletikus dizájnja kihangsúlyozza dinamizmusát, amely a kategória éllovasává teszi. A kupé meghatározó jellegzetességei közé tartoznak továbbá a tökéletesen kiegyensúlyozott, 50:50 százalékos arányú súlyelosztás, az erőteljes BMW TwinPower Turbo motorok és a BMW EfficientDynamics technológiák. A dinamizmus az M235i modellben csúcsosodik ki, amelynek erőforrása 4,8 másodperces 0–100-as sprintidőt biztosít. Mindez tökéletes összhangban van a szlogennel: „Kevesebb kötöttség. Nagyobb teljesítmény.”
Tágas, sokoldalú, dinamikus: kompakt méreteivel, erőteljes arányaival és nyújtott kontorújaival a BMW 2-es Active Tourer csak úgy sugározza magából a sportosságot – akármelyik szögből is nézi. Külső méreteinek tükrében az utastér pozitív csalódást okoz: az állítható ülések, a felhajtható csomagtér-padló és a látszólag szinte megszámlálhatatlan tároló hely nagyvonalú, praktikus részletekkel teli teret hoz létre.
A mozgalmas mindennapokhoz és a kényelmes hosszú utazásokhoz: tágas csomagterével, akár hét személyt is befogadni képes utasterével és az általa nyújtott számtalan tárolási lehetőséggel a BMW 2-es Gran Tourer kielégíti az Ön összes olyan igényét, ami a kényelemmel és a rugalmassággal kapcsolatos. Ez az autó azonban nem csak intelligens: atletikus kontúrjaival és erőteljes, BMW TwinPower Turbo technológiás motorjaival megcsillantja sportos oldalát is.