AZ ÉLETET JOBB KÖZÖSEN MEGÉLNI.

A 3 ajtós 1-es BMW.

AZ ÉLETET JOBB KÖZÖSEN MEGÉLNI.

A 3 ajtós 1-es BMW.

AZ ÉLETET JOBB KÖZÖSEN MEGÉLNI.A 3 ajtós 1-es BMW.

Modell

BMW 116d EfficientDynamics Edition

Kombinált fogyasztás l/100 km

3,8–3,4

CO2-kibocsátás g/km

101–89

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

270/1750–2250

Hagyja maga mögött a megszokást, és ugorjon fejest a rendkívüli kalandokba – a 3 ajtós 1-es BMW-vel. Egy agilis viselkedésű és kompakt autóval, amely sportos, modern megjelenéssel rendelkezik. Az áttervezett orr-rész, a BMW-kre jellemző, dupla vese alakú hűtőrács, valamint a lendületes vonalú, LED-es első fényszórók látványosan emelik ki az 1-es BMW sportos oldalát. Hátul a kétrészes, L-alakú LED-es világító betétekkel ellátott hátsó lámpák vonzzák magukra a tekintetet. Az ergonomikus, tárolóhellyel bőségesen ellátott belső tér pedig helyet teremt az Ön minden igénye számára. A mindehhez járó vezetési élményt a legújabb generációs BMW TwinPower Turbo motorok teremtik meg, amelyek éppen olyan hatékonyak, mint amennyire izgalmasak. A sokoldalú 3 ajtós modell motorváltozatai a gazdaságos BMW 116d EfficientDynamics Editiontől egészen a sportos BMW M140i -ig terjednek. Az Urban Line és a Sport Line változatokkal, valamint az M sportcsomaggal pedig még egyénibbé tehető az autó. A BMW ConnectedDrive-nak köszönhetően pedig Ön mindent megoszthat a családjával, illetve a barátaival akkor is, amikor éppen úton van. Ez az igazi élmény. Ez az 1-es BMW.

FEDEZZE FEL A 3 AJTÓS 1-ES BMW-T.

Külső dizájn.

A dinamikus általános összkép gerjeszti a vágyat az igazi vezetési élmények iránt. Hátul a nagyméretű kerékjárati ívek és a szélesen terpesztő kerekek az útfelülettel való szoros kapcsolatot fejezik ki. Az L-alakú, LED-es hátsó lámpák, amelyek mágnesként vonzzák a tekintetet, azonnal világossá teszik: ez itt egy vérbeli BMW, amely az utak meghódítására készül. Az erőt sugárzó vonalvezetés és a nagyméretű légbeömlők utalnak arra az energiatartalékra, amelyet az 1-es BMW bocsát az Ön rendelkezésére. A lapított, az útra összpontosító első fényszórók, amelyek már LED-es változatban is elérhetők, a tekintetet az orr-rész közepére irányítják – azaz a krómkeretes dupla vesére.

Szolgáltatások és alkalmazások.

Amikor 1-es BMW-jében ül, minden olyan eszköz az Ön rendelkezésére áll, amellyel kapcsolatban maradhat a környezetével, jelentősen emelve ezzel az életminőségét – köszönhetően a BMW ConnectedDrive választékába tartozó BMW szolgáltatások és alkalmazások felszereltségnek.

Dinamizmus és hatékonyság.

Az agilis, energikus szellemiségével az 1-es BMW ideális a városi közlekedéshez. A BMW TwinPower Turbo motorok és az opcionálisan rendelhető 8 fokozatú Steptronic sebességváltó segítségével az autó egy szempillantás alatt lendületbe jön. Az ECO PRO móddal pedig lehetőség nyílik a maximális hatótáv kihasználására. Száz szónak is egy a vége: egy ideális társról van szó, amely robbanékony, ha gyorsításról van szó, ugyanakkor igen visszafogott, ha a fogyasztásról.

3,8 – 3,4 l

A legújabb befecskendezési technikák, fokozatmentes szelepvezérlés és turbófeltöltés – ez a BMW EfficientDynamics motorcsalád sikerének receptje. Mind a benzin-, mind pedig a dízelmotorok sportos nyomatékúak – még alacsony fordulatszámokon is. Amikor azonban a fogyasztásról és a CO2-kibocsátásról van szó, az 1-es BMW-t ámulatba ejtő szerénység jellemzi – különösen igaz ez a BMW 116d EfficientDynamics Edition változatra.